top of page

do 13 aug

|

Kinderboerderij Mikerf

Loopsessie in Antwerpen 13/8

INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND. Deze activiteit is ideaal voor de actieve en sportieve singles die elkaar willen ontmoeten in een casual en sportieve context.

Registratie is afgesloten
Volgende activiteiten
Loopsessie in Antwerpen 13/8
Loopsessie in Antwerpen 13/8

Tijd en locatie

13 aug 2020, 19:00 – 23:00

Kinderboerderij Mikerf, Mikhof 25, 2930 Brasschaat, België

Over het evenement

Loop je marathons of ben je recreatieve loper? Elke loper is bij ons welkom om mee te doen aan een gezellige of sportieve loopsessie.    Wij ontmoeten elkaar aan Kinderboerderij Mikerf. Loop je graag samen met anderen en praat je graag onderweg? Dat kan ook. Wij voorzien hiervoor ongeveer 1,5 uur. Wie sneller klaar is kan stretchen en wachten op de rest. Dus je kiest zelf hoe lang en hoe intensief je loopt. Belangrijk is dat je sportief bezig bent terwijl je nieuwe en gelijkgestemde mensen ontmoet.   Na de loopsessies voorzien wij tijd om na te praten en kunnen wij iets eten of drinken.  Douches aanwezig op locatie, maar in juli mogen wij ze niet gebruiken.  Gratis inschrijving is noodzakelijk via www.activecupids.be/kalender De parking is in de buurt van Kerkedreef 48, 2930 Brasschaat en juist aan de ingang van het bos De Inslag net tegenover de ingang van Kinderboerderij Mikerf.   Startplaats is de ingang van het bos De Inslag.

Verzekering: Active Cupids bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien Active Cupids aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal de verzekering van Active Cupids de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Active Cupids heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten.

Tickets

  • Lopen in Antwerpen

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page