top of page

za 02 apr

|

Ternat

Knotwilgenwandeling Ternat, 14.5km.

De knotwilgenwandeling is een prachtige natuurwandeling van 14 km in de omgeving van Sint Katharina-Lombeek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Knotwilgenwandeling Ternat, 14.5km.
Knotwilgenwandeling Ternat, 14.5km.

Tijd en locatie

02 apr 2022, 14:00 – 18:05 CEST

Ternat, Ternat, België

Over het evenement

Statige knotwilgen begeleiden je op je weg en je snijdt het jonge Hertigembos door. Je komt voorbij kapelletjes en hoeves en hier en daar stoot je op een mooi vergezichts op het Pajottenland. 

Onderweg is er een caféstop voorzien. Na de wandeling is er een mogelijkheid om in het Plotercafé te avondmalen. Graag hiervoor reserveren.

’s Avonds is er om 20u30u in het Cc De Ploter een optreden en niet de minste. (Optioneel) Er werden 15 plaatsen gereserveerd. Inkom concert: 20 euro. (optioneel, doorgeven bij reserveren of je het optreden wilt bijwoning of niet)

L'ALBA À PRINCIPIU Denk ’I Muvrini‘ of ‘Barbara Fortuna’: een innemend concert met Corsicaanse polyfone zang, een indrukwekkend instrumentarium en warme mediterrane arrangementen.

Zes zangers-muzikanten die het authen- tieke Corsica alle eer aandoen, dat is de toverformule van L’Alba. Met respect voor de muzikale tradities van hun eiland verbluffen ze met eigen hedendaagse composities. Van bij de eerste noten vinden hun betoverende stemmen en instrumenten de weg naar je hart. 

 • Wij wandelen 15km op een goede tempo met tussenstop, daarna gaan wij iets eten. Graag restaurant alleen reserveren als je zeker bent dat meekomt. 
 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner, concert
 • Inschrijven en annulatie tem 30/3/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Ternat - vrouw

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ternat - man

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page