top of page

zo 03 sep

|

Knokke-Heist

Knokke, stappen langs Knokse huizen, het Koningsbos, Zwinduinen, dijk en strand 16km.

Kijk om je heen en ontdek oud, nieuw, nep of echt. Geniet vooral van de bijzondere natuur, de ooievaars, zand en zee tijdens een fikse wandeling. We maken er samen een sportieve, ontspannende dag van. (Vlot wandeltempo.)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Knokke, stappen langs Knokse huizen, het Koningsbos, Zwinduinen, dijk en strand 16km.
Knokke, stappen langs Knokse huizen, het Koningsbos, Zwinduinen, dijk en strand 16km.

Tijd en locatie

03 sep 2023, 10:15 – 17:00

Knokke-Heist, Knokke, 8300 Knokke-Heist, België

Over het evenement

We wandelen langs de Knokse huizen en het Koningsbos. We struinen door de Zwinduinen en kijken uit over het Zwin. ’s Middags lunchen we in De Shelter. Gelieve op voorhand door te geven wat je wenst te eten. Eet je niet mee, dan kan je buiten je eigen picknick gebruiken.

De toppers uit de bistrokaart: - Croque ‘The Shelter’ met Duke of Berkshire-ham en Jong Brugge-kaas. Gegratineerd + slaatje. € 13,50 - De favoriete Spaghetti Bolognaise. € 15 - Frisse gemengde salade met vegan falafelballetjes, hummus en yoghurt-dip € 18,80 - Rundshamburger tussen burgerbroodje en frietjes € 17,70 - Fish & chips met verse tartaar, sla en frietjes € 22,20

Na de middag gaan we langs duinen, strand en dijk terug richting het station waar de liefhebbers nog wat kunnen drinken in verschillende gezellige pubs of nog even kunnen shoppen.

Wie even met de voeten in het water wil, brengt best een handdoekje mee. Afhankelijk van het weer best ook zonnecrème of een regenjas.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 31/8/2023 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page