top of page

zo 02 jun

|

Herne

Kasteelontbijt en wandeling met keuze tussen 9 km of 13 km door Pepingen (Pajottenland).

56 deelnemers ingeschreven. Doe mee met onze wandelingen, exclusief voor singles! We wandelen langs een licht heuvelachtig parcours gelegen tussen de Dender en de Zenne. Wij voorzien 60-65 plaatsen voor het ontbijt en wandeling.

Kasteelontbijt en wandeling met keuze tussen 9 km of 13 km door Pepingen (Pajottenland).
Kasteelontbijt en wandeling met keuze tussen 9 km of 13 km door Pepingen (Pajottenland).

Tijd en locatie

02 jun 2024, 08:50 – 15:50 CEST

Herne, Kasteelstraat & Steenweg Asse, 1540 Herne, België

Over het evenement

Ontbijt: 

We spreken deze keer ’s morgens af in een neoclassicistisch kasteel omgeven door een romantisch park voor een uitgebreid ontbijt met vers fruitsap, diverse broodjes, ontbijtkoeken, allerhande beleg, eitjes, verse fruitsla, ontbijtgranen, yohurt, enz... We genieten in alle rust van al dit lekkers.

Wandeling: 

Rond 11 uur wisselen we onze schoenen en vertrekken voor een wandeling van 9 of 13 km.  We wandelen langs een licht heuvelachtig parcours gelegen tussen de Dender en de Zenne. Tijdens onze wandeltocht komen we langs het bos Ter Rijst, enkele kwadraathoeven, de met natuursteen gebouwde pastorie en Sint-Bernarduskerk en het Ursulineklooster met kloosterhoeve.

Op tal van plaatsen krijgen we een prachtig panoramisch zicht op de vallei van de Tenbroekbeek. We voorzien een tussenstop tijdens beide wandelingen en op het einde van de wandelingen kunnen we nog samen iets drinken aan onze vertrekplaats. Einde is voorzien rond 16u. 

Begeleiding : Annita en Christophe

Honden zijn welkom aan de leiband tijdens de wandeling, maar niet tijdens het ontbijt.

Wie dit wenst kan ’s avonds in de buurt nog iets gaan eten op eigen initiatief.  Wij helpen jullie graag verder met enkele adressen.

Locatie voor het ontbijt: 

Onze exclusieve wandeling met ontbijt vindt plaats op een betoverende locatie in het Pajottenland: Kasteel en Park Ter Rijst. Sinds 9 oktober 2019 wordt het gerund door T’Rest, een naam die bij velen bekend is vanwege hun opvallende verschijning in programma's als Blind Getrouwd. Het kasteel was het toneel van het grootste trouwfeest ooit georganiseerd in Blind Getrouwd. Bovendien werd deze bed & breakfast uitgeroepen tot winnaar van het programma Met Vier in Bed in 2023.

T’Rest bevindt zich in het prachtig gerestaureerde kasteel van het Ter Rijst-domein. In deze oase van rust kun je ontspannen en genieten van pure, kwalitatieve gerechten, omgeven door een idyllisch landschap. Passie, vakmanschap en onvergetelijke ervaringen vormen de kernwaarden van Kasteel Ter Rijst.

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger, ontbijt
 • Niet-inbegrepen: andere consumpties, drankjes tijdens de wandeling
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 19/5/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling 9km - vrouw

  € 42,90
  Btw: +€ 1,00 Trans.cost
  Uitverkocht
 • Wandeling 9km - man

  € 42,90
  Btw: +€ 1,00 Trans.cost
 • Wandeling 13km - vrouw

  € 42,90
  Btw: +€ 1,00 Trans.cost
  Uitverkocht
 • Wandeling 13km - man

  € 42,90
  Btw: +€ 1,00 Trans.cost
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page