top of page

zo 05 mei

|

Beveren

Kasteeldomein Cortewalle & Hof ter Saksen - 12,5 km.

9 vrouwen en 6 mannen ingeschreven. Ontdek de betoverende wereld van Beveren (Waas).

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kasteeldomein Cortewalle & Hof ter Saksen - 12,5 km.
Kasteeldomein Cortewalle & Hof ter Saksen - 12,5 km.

Tijd en locatie

05 mei 2024, 13:00 – 17:00

Beveren, 9120 Beveren, België

Over het evenement

Deze wandeling maakt het voor de stapper mogelijk om met de trein te komen naar de startplaats.

Ontdek de betoverende wereld van Beveren (Waas) tijdens onze exclusieve natuurwandeling door de historische kasteeldomeinen. Als jouw wandelbegeleider neem ik je mee op een reis door de tijd, waar we de verborgen schatten van Kasteeldomein Cortewalle, Kasteelpark Hof ter Saksen en Hof ter Welle zullen ontdekken.

We starten onze ontdekkingsreis op slechts tien minuten wandelen van het imposante Kasteeldomein Cortewalle. Hier dompelen we ons onder in de grandeur van vervlogen tijden terwijl we wandelen door de weelderige tuinen en langs de eeuwenoude bomen. Laat je meevoeren door de verhalen die in de muren van dit majestueuze kasteel fluisteren.

Vervolgens verkennen we het schilderachtige Kasteelpark Hof ter Saksen, waar natuurlijke schoonheid en historische pracht samenkomen. Op het kasteeldomein bevindt zich ook een Orangerie. We maken een korte stop bij de ijskelders, die nu dienen als habitat voor vleermuizen. 

Onze tocht voert ons verder naar Hof ter Welle, aan de rand van de stad Beveren. Hier ervaren we een harmonie tussen stad en natuur, terwijl we langs historische gebouwen en door groene oases wandelen. 

Na de wandeling nemen we afscheid van elkaar bij het station van Beveren-Waas en is er geen horecareservering voorzien om in groep te gaan eten.

1 tussenstop voorzien na 2 uur wandelen.

• begeleiding door Andy

  • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
  • Niet-inbegrepen: drankjes, dinner
  • Inschrijven en annulatie tem 1/5/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
  • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

  • Ticket vrijwilliger

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page