top of page

zo 24 mrt

|

Ieper

Ieper - waterstad aan de Ieperlee. Stadswandeling met gids.

De betoverende Westhoek-regio verwelkomt je met open armen om haar rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en boeiende bezienswaardigheden te ontdekken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ieper - waterstad aan de Ieperlee. Stadswandeling met gids.
Ieper - waterstad aan de Ieperlee. Stadswandeling met gids.

Tijd en locatie

24 mrt 2024, 14:00 – 16:00

Ieper, Ieper, België

Over het evenement

Ontdek de steden tijdens onze stadswandelingen georganiseerd exclusief voor singles. Of je nu een geschiedenisliefhebber bent die alles wil weten over de lokale monumenten, of gewoon graag geniet van de sfeer en de verhalen die de stad te bieden heeft, onze singles stadswandelingen zijn de perfecte setting om te flirten, te lachen en te verbinden.

Water was van goudwaarde voor het middeleeuwse Ieper en bepaalde de opbouw van de stad. Een gloednieuwe wandeling in de reeks “Verhalen voor onderweg” loodst je langs het traject van de Ieperlee binnen, onder én buiten de stad bij de Verdronken Weiden.

 • Inbegrepen: gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: drankjes na de wandeling
 • Inshrijven en annuleren is mogelijk tem 18/3/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 10,00
  Btw: +€ 0,50 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Wandeling - man

  € 10,00
  Btw: +€ 0,50 Trans.kost
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page