top of page

zo 28 apr

|

Horebeke

Horebeke, vergezichten in de Maarkebeekvallei wandeling. 15km.

Wij verkennen de heuvel waar de Ronde van Vlaanderen en andere wielerklassiekers traditioneel in een eerste plooi worden gelegd,….

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Horebeke, vergezichten in de Maarkebeekvallei wandeling. 15km.
Horebeke, vergezichten in de Maarkebeekvallei wandeling. 15km.

Tijd en locatie

28 apr 2024, 13:30 – 17:30

Horebeke, 9667 Horebeke, België

Over het evenement

Voor de renners zit het erop, de voorjaarsklassiekers. Zij vechten nu om de eer en de overwinning in de “grote” rondes,…. Wij verkennen de heuvel waar de Ronde  van Vlaanderen en andere wielerklassiekers traditioneel in een eerste plooi worden gelegd,….

We trekken onze wandelschoenen aan voor een kleine 15 km lange tocht met vertrek op de top van een Vlaamse Ardennenheuvel, die je kan beklimmen naar keuze.  De Eikenberg, de Kapelleberg, de Boigneberg, de Varent, Den Berg ter Stene, enz…. 

We kunnen niet kiezen, dus proberen we er een paar terwijl we genieten van de fenomenale vergezichten en ontdekken we de rustieke vallei van de Maarkebeek waar we dorpen en gehuchten vinden die luisteren naar de namen Etikhove, Maarke, enz… 

Als toetje ontdekken we de “Grote Meneer” en  als last but not least verifiëren we de huisregel van het restaurant waar we afsluiten : “Wie bij ons binnenkomt zal niet met honger buitengaan!”. 

Wandeling van 15km met tussenstop.

Begeleiding : Stefaan. 

Honden mogen mee aan de leiband. 

After hapje en drankje : De Rembrandt

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 24/4/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
 • Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, enkel voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page