top of page

zo 21 mei

|

Horebeke

Horebeke, vergezichten en de Maarkebeekvallei. 14,5km.

We trekken onze wandelschoenen aan voor een kleine 15 km lange tocht met vertrek op de top van een Vlaamse Ardennenheuvel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Horebeke, vergezichten en de Maarkebeekvallei. 14,5km.
Horebeke, vergezichten en de Maarkebeekvallei. 14,5km.

Tijd en locatie

21 mei 2023, 13:15 – 18:00

Horebeke, 9667 Horebeke, België

Over het evenement

Voor de renners zit het erop, de voorjaarsklassiekers. Zij vechten nu om de eer en de overwinning in de “grote” rondes,…. Wij verkennen de heuvel waar de Ronde van Vlaanderen en andere wielerklassiekers traditioneel in een eerste plooi worden gelegd.

We trekken onze wandelschoenen aan voor een kleine 15 km lange tocht met vertrek op de top van een Vlaamse Ardennenheuvel, die je kan beklimmen naar keuze. De Eikenberg, de Kapelleberg, de Boigneberg, de Varent, Den Berg ter Stene, enz….

We kunnen niet kiezen, dus proberen we er een paar terwijl we genieten van de fenomenale vergezichten en ontdekken we de rustieke vallei van de Maarkebeek waar we dorpen en gehuchten vinden die luisteren naar de namen Etikhove, Maarke.

Als toetje ontdekken we de “Grote Meneer” en verifiëren we de huisregel “Wie bij ons binnenkomt zal niet met honger buitengaan!”

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 17/5/2023 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page