top of page

zo 03 jul

|

Horebeke

Horebeke, vergezichten en de Maarkebeekvallei, 14.5km.

Wij verkennen de heuvel waar de Ronde van Vlaanderen en andere wielerklassiekers traditioneel in een eerste plooi worden gelegd,….

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Horebeke, vergezichten en de Maarkebeekvallei, 14.5km.
Horebeke, vergezichten en de Maarkebeekvallei, 14.5km.

Tijd en locatie

03 jul 2022, 13:30 – 18:00

Horebeke, 9667 Horebeke, België

Over het evenement

We trekken onze wandelschoenen aan voor een kleine 15 km lange tocht met vertrek op de top van een Vlaamse Ardennenheuvel, die je kan beklimmen naar keuze. De Eikenberg, de Kapelleberg, de Boigneberg, de Varent, Den Berg ter Stene, enz….

We kunnen niet kiezen, dus proberen we er een paar terwijl we genieten van de fenomenale vergezichten en ontdekken we de rustieke vallei van de Maarkebeek waar we dorpen en gehuchten vinden die luisteren naar de namen Etikhove en Maarke.

Als toetje ontdekken we de “Grote Meneer” en verifiëren we de huisregel “Wie bij ons binnenkomt zal niet met honger buitengaan!”. Graag reservatie voor het eten, alleen als je zeker bent dat je kunt meekomen!

Sportieve wandeling van 14.5km met tussenstop.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 29/6/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Horebeke - vrouw

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Horebeke - man

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page