top of page

za 31 okt

|

Kluisbos

Herfstwandeling in het Kluisbos 10-11km - geannuleerd

Registratie is open

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Herfstwandeling in het Kluisbos 10-11km - geannuleerd
Herfstwandeling in het Kluisbos 10-11km - geannuleerd

Tijd en locatie

31 okt 2020, 13:00 – 16:00

Kluisbos, Kluisbos, 9690 Kluisbergen, België

Over het evenement

Deze keer gaan wij wandelen in Kluisbos. Het 300 hectare grote Kluisbos ligt bovenop de getuigenheuvel Kluisberg, met zijn hoogte van 141 meter een van de pronkstukken van de Vlaamse Ardennen. 

Op je wandeling kom je naast potentiële liefde ook Peetje en Meetje tegen. Deze twee grote rotsblokken zijn de voetstukken van een oude offertafel. Als er niet geofferd werd, werd er wel rechtgesproken in het Kluisbos. Dat bewijst Rechtbank de Vierschaar.   De wandel paden gaan hier en daar steil naar omhoog. Dat bewijst Rechtbank de Vierschaar. De naam verwijst naar vier banken of scharen waarop de schepen, de aanklager, de beschuldigde en de verdediger plaatsnamen. En waar natuurlijk recht werd gesproken, op de ouderwetse manier.  Een pittige kuitenbijter voor de wandelaar met enige conditie met prachtige uitzichten als beloning.  

Inbegrepen: begeleiding, organisatie 

Inschrijven tem 29/10. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.

Annulatie is niet mogelijk. 

Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

  • Het Kluisbos - man

    € 12,00
    Verkoop geëindigd op
  • Het Kluisbos - vrouw

    € 12,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page