top of page

zo 12 nov

|

Grimbergen

Herfstwandeling in de Brabantse Kouters. Landelijke wandeling door Grimbergen, Meise. 14km.

Grimbergen, mooie groene gemeente aan de noorderrand van Brussel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Herfstwandeling in de Brabantse Kouters. Landelijke wandeling door Grimbergen, Meise. 14km.
Herfstwandeling in de Brabantse Kouters. Landelijke wandeling door Grimbergen, Meise. 14km.

Tijd en locatie

12 nov 2023, 13:30 – 17:30

Grimbergen, Abdijstraat 20, 1850 Grimbergen, België

Over het evenement

Je vindt er een paar kastelen, twee nog werkende watermolens, een vliegveld, vijvers, een camping, een abdij met basiliek die geregeld bijaarddreuntjes laat horen. Sommigen kennen Grimbergen van de kerstmarkt, anderen omwille van de sauna Thermae, nog anderen kennen de leuke cafés met terrassen. Kortom, het is een gemeente die leeft.

Wij gaan er op stap langs de Maalbeek richting Meise, om zo vanop een hoogte naar Brussel te kijken. We komen voorbij een oude driesprong en nemen nadien even een rustpauze in café De Klok te Meise.

Vandaar gaan we terug richting Grimbergen. Indien er niet teveel wind is wandelen we door het veld via Beigem richting de Tommenmolen. Zoniet volgen we een stuk de grens van de Plantentuin en gaan we over de A12 terug via de Roostbaan naar de Tommenmolen . Even verderop zijn we terug aan het Fenikshof, ons startpunt. Wie wil kan er een avondmaaltijd gebruiken. Gelieve bij inschrijving te melden of je graag blijft eten.

Het wordt een tocht van 14 km met 1 stop onderweg. 

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem  8/11/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page