top of page

za 03 okt

|

Heldergem

Heldergem: Voetwegels door het oude land van Haaltert - 18.5 km

Registratie is open. Sportieve wandeling, alleen voor de gevorderde wandelaars die gewoon zijn om deze afstand af te leggen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Heldergem: Voetwegels door het oude land van Haaltert - 18.5 km
Heldergem: Voetwegels door het oude land van Haaltert - 18.5 km

Tijd en locatie

03 okt 2020, 13:00 – 18:20

Heldergem, Heldergem, 9450 Haaltert, België

Over het evenement

Voor de wandelaar is het gebied tussen Heldergem, Haaltert, Kerksken en ErpeMere een waar paradijs. Zeldzaam zijn de  plaatsen in Vlaanderen waar zovele veldwegen en smalle paden bewaard zijn gebleven. Hier kan je met een gedetailleerde stafkaart in de hand naar hartenlust de velden verkennen.  Den Dotter in Haaltert biedt een bonte combinatie natuurlandschappen en is daarom ideaal om te gaan wandelen. 

De afwisselende landschappen bieden een ideaal wandeltafereel. De blauwe draad door het gebied is de Molembeek. Op de lagere delen vind je natte wei- en hooilanden, ruigtes en broekbossen. De hogere en drogere delen bestaan uit open, golvende koutergebieden, die al eeuwenlang bewerkt worden.  Onderweg stoppen wij 2 keer om onze dorst te lessen :-)

AFSTAND: 18.5 kilometers (Sportieve wandeling, alleen voor de gevorderde wandelaars die gewoon zijn om deze afstand af te leggen).   

AANDACHTSPUNTEN: Wegen en paden door de velden, dikwijls drassig.   Na de wandeling is er mogelijkheid om te blijven eten, graag reserveren. 

Inbegrepen: gids, organisatie Niet-inbegrepen: consumpties  Reservatie op voorhand via www.sportievesingles.be

Inschrijven tem 29/9. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.

Annulatie met terugbetaling bijdrage (-1 eur transactie kost) is mogelijk tem 29/9

Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Heldergem - man

  € 12,00
  Uitverkocht
 • Heldergem - vrouw

  € 12,00
  Uitverkocht
 • Vrijwilliger - Heldergem

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page