top of page

zo 11 jul

|

Gooik

Gooik, de parel van het Pajottenland. Sportieve wandeling van 18km.

Te veel mysterieuze plaatsnamen om op te noemen, geuzestekerij en restaurant De Cam, De woestijn, de Drie Egypten, de molen van kapitein Zeppos, herberg Den haas, Neigembos, Hof van Petronilla, Tramroute Leerbeekbos, Paddenbroek, Calomeershof, Kruislieveheer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gooik, de parel van het Pajottenland. Sportieve wandeling van 18km.
Gooik, de parel van het Pajottenland. Sportieve wandeling van 18km.

Tijd en locatie

11 jul 2021, 13:00 – 18:00

Gooik, 1755 Gooik, België

Over het evenement

Zeggen al die namen en plaatsen jou niets? Kom het ontdekken tijdens deze prachtige wandeling van 18 km.

Achteraf kan er iets gedronken & gegeten worden op amper 50m van ons vertrekpunt. Volkscafé De Cam (De Kam) biedt een gamma van streekbieren en streekgerechten zoals de lambiek, kriekenlambiek en de geuze van de stekerij De Cam. Daarnaast bieden zij hun klanten de mogelijkheid om een aantal krieken en geuzen te proeven en te vergelijken, afhankelijk volgens hun herkomst van brouwerij.  Voor de mensen met een "hongertje" zijn er boerenboterhammen, stoofvlees, ribbekes, hutsepot, ...

Sportieve wandeling voor de gevorderde wandelaars.

Achteraf kan er (uiteraard) nog een pintje gedronken worden. Graag aangeven bij reservatie of je mee gaat iets drinken nadien. Graag alleen reserveren als je zeker bent dat je kan meekomen.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw 
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inschrijven en annulatie tem 5/7. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Gooik 11/7 - man

  € 12,90
  Uitverkocht
 • Gooik 11/7 - vrouw

  € 12,90
  Uitverkocht
 • Ticket voor vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page