top of page

zo 08 nov

|

Dorpsstraat 23

Gooik, de parel van het Pajottenland, sportieve wandeling - 18km - geannuleerd

Registratie is nog niet open.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gooik, de parel van het Pajottenland, sportieve wandeling - 18km - geannuleerd
Gooik, de parel van het Pajottenland, sportieve wandeling - 18km - geannuleerd

Tijd en locatie

08 nov 2020, 11:30 – 16:50

Dorpsstraat 23, Dorpsstraat 23, 1755 Gooik, België

Over het evenement

Te veel mysterieuze plaatsnamen om op te noemen, geuzestekerij en restaurant De Cam, De woestijn, de Drie Egypten, de molen van kapitein Zeppos, herberg Den haas, Neigembos, Hof van Petronilla, Tramroute Leerbeekbos, Paddenbroek, Calomeershof, Kruislieveheer.

Zeggen al die namen en plaatsen jou niets? Kom het ontdekken tijdens deze prachtige wandeling van 18 km.

Picknick aan Hertboommolen (molen van kapitein Zeppos). Graag picknick meebrengen. Is binnen, mogelijkheid om iets te drinken, wc.

Achteraf kan er iets gedronken & gegeten worden op amper 50m van ons vertrekpunt. Volkscafé De Cam (De Kam) biedt een gamma van streekbieren en streekgerechten zoals de lambiek, kriekenlambiek en de geuze van de stekerij De Cam.  Daarnaast bieden zij hun klanten de mogelijkheid om een aantal krieken en geuzen te proeven en te vergelijken, afhankelijk volgens hun herkomst van brouwerij.  Voor de mensen met een "hongertje" zijn er boerenboterhammen, stoofvlees, ribbekes, hutsepot, ...

Sportieve wandeling voor de gevorderde wandelaars.

Inbegrepen: gids, organisatie Niet-inbegrepen: consumpties, picknick  Reservatie op voorhand via www.sportievesingles.be

Inschrijven tem 1/11. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.

Annulatie met terugbetaling bijdrage (-1 eur transactie kost) is mogelijk tem 1/11.

Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Deel dit evenement

bottom of page