top of page

vr 10 mei

|

Aalter

Geurige boswandeling met aansluitend bierplezier en een lekkere maaltijd. 15km

Snuif je mee de intense bosgeur op?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Geurige boswandeling met aansluitend bierplezier en een lekkere maaltijd. 15km
Geurige boswandeling met aansluitend bierplezier en een lekkere maaltijd. 15km

Tijd en locatie

10 mei 2024, 14:00 – 18:30

Aalter, Knesselare, 9910 Aalter, België

Over het evenement

Over onverharde wegen en houten wandelpaadjes verkennen we het grootste bos- en natuurgebied van Oost-Vlaanderen. Een kudde van een tweehonderdtal schapen graast hier en er leven ook reeën en damherten.

Deze wandeling kronkelt van begin tot einde door een prachtig natuurgebied waar ook een deel heide te vinden is. Onderweg zijn geen bevoorradingsmogelijkheden maar op het einde sluiten we de namiddag af in het Jagershof waar we samen genieten van een hapje en een drankje. De uitgebreide bierkaart zal het je misschien wel moeilijk kiezen maken…

Wanneer: vrijdag 10 mei 2024 (Hemelvaartweekend) Afstand: 15 km met tussenstop Begeleiding: Els Avondmaal: Brasserie Het Jagershof

Honden kunnen mee, maar moeten aan de leiband blijven.

Let op: Er zijn plaatsen die wat modderig zijn. Al zijn de weersvoorspellingen goed en kan het tegen vrijdag al wat beter liggen. Wij raden aan om een lange broek te dragen (tegen teken en brandnetels).

  • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
  • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
  • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 6/5/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
  • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

  • Ticket vrijwilliger

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page