top of page

zo 17 sep

|

Geraardsbergen

Geraardsbergen: Manneke Pis, muur en mattentaarten. Wandeling met gids.

Geraardsbergen is zonder enige twijfel de indrukwekkendste stad van de Vlaamse Ardennen. Zij kreeg bovendien als eerste Vlaamse stede een stadskeure, al in 1068.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Geraardsbergen: Manneke Pis, muur en mattentaarten. Wandeling met gids.
Geraardsbergen: Manneke Pis, muur en mattentaarten. Wandeling met gids.

Tijd en locatie

17 sep 2023, 14:00 – 16:30 CEST

Geraardsbergen, Geraardsbergen, België

Over het evenement

Tijdens een wandeling in de benedenstad stappen we binnen in de kleurrijke Bartholomeuskerk en het neogotische stadhuis.

Doorheen middeleeuwse steegjes, langs de overblijfselen van de Sint-Adrianusabdij en een oude verdedigingstoren op de Vesten klimmen we naar boven. Op het hoogste punt van het Gruppelopark krijgen we de zegen van ons heer aan een beeld met Rio de Janeiro-ambities.

We strompelen over de kasseien van de mythische Muur naar de kapel op de Oudenberg. We prikkelen jouw fantasie met verhalen over druïden, historische stoeten, krakelingen en tonnekensbranden. Als je daarna even om je eigen as draait, waan je je in een baan om de aarde.

Na de wandeling gaan wij nog iets gaan drinken.

 • Inbegrepen: begeleiding van een gids, organisatie 
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 13/9/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 14,60
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Wandeling - man

  € 14,60
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page