top of page

zo 05 mei

|

Hoogstraten

Flirten met de grens in de vallei van het Merkske. 12km.

8 vrouwen en 3 mannen ingeschreven. Registratie tem 29/4! Wortel-Kolonie is een echte groene oase bij de Nederlandse grens.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Flirten met de grens in de vallei van het Merkske. 12km.
Flirten met de grens in de vallei van het Merkske. 12km.

Tijd en locatie

05 mei 2024, 13:15 – 17:30

Hoogstraten, Kolonie 41, 2323 Hoogstraten, België

Over het evenement

Hoogstraten / Wortel-Kolonie is het achtste domein in Vlaanderen dat het kwaliteitslabel Stiltegebied mag dragen. Een rustige en hoogwaardige omgeving wordt steeds meer erkend als een waardevol element dat mensen rust en ontspanning biedt.

Hier verkennen we ook de Vallei van het Merkske, die dient als natuurlijke grens tussen Nederland en België, en tussen de Noorderkempen en Noord-Brabant. Dit riviertje slingert zich een weg door weiden en bossen.

Wandeling van 12km met tussenstop. 

Honden toegelaten aan de leiband. 

Begeleider Rudy. 

info restaurant: De Pizzahoek - OFFICIAL WEBSITE

  • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
  • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
  • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 29/4/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
  • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, enkel voor de vrijwilligers.

Tickets

  • Ticket vrijwilliger

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page