top of page

za 01 jul

|

Heuvelland

Fietstocht (55 km) met elektrische fiets langs prachtig slingerende weggetjes in Heuvelland.

Heuvelland heeft héél wat mooie plekjes die je ook met de fiets kan bereiken. !

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Fietstocht (55 km) met elektrische fiets langs prachtig slingerende weggetjes in Heuvelland.
Fietstocht (55 km) met elektrische fiets langs prachtig slingerende weggetjes in Heuvelland.

Tijd en locatie

01 jul 2023, 10:45 – 18:15

Heuvelland, Lettingstraat 58, 8951 Heuvelland, België

Over het evenement

Slingerende weggetjes, leuke klimmetjes en prachtige vergezichten ... Ik zet jullie graag uit de wind en neem je mee, in het wiel naar deze verborgen plekjes 

Onderweg houden we halt om onze picknick op te eten en ook nog 2 stops om de tijd te nemen voor een leuke babbel en een drankje. Een dag om te genieten van héél veel heuveltjes, heel veel moois, gezellig samen picknicken en tijd voor een drankje en een babbel ! Wie graag blijft eten ’s avonds, gelieve dit ook aan te geven aub !

Programma : 

 • Aanwezig : - 10u30 : voor wie via ons een fiets wil huren (€ 35 + helm) (bij pech onderweg krijg je ter plekke een andere fiets of wordt de fiets hersteld) - 10u45 : voor wie zelf een elektrische fiets meebrengt. Zorg er zeker voor dat de batterij van je fiets volledig is opgeladen. Voorzie ook een fietsslot !
 • Vertrek : - 11u00 : we vertrekken voor een tocht van 55 km (3 tussenstops). Voorzie zelf een lunchpakket en kleingeld voor minimum 2 consummaties (we stoppen 2 keer onderweg).
 •  Aankomst en avondeten in de Hollemeersch : - rond 18 uur. Max 20 personen.

Prijs huur fiets per persoon € 35.

Bedrag Fietshuur op voorhand overschrijven voor 23 juni BE 23 7360 4533 0891 van de Hollemeersch met als mededeling : ‘naam + huur fiets’.

Wie na afloop graag een hapje blijft eten, gelieve dit aan te geven bij inschrijving.

 • Inbegrepen: begeleiding fietstocht, organisatie
 • Niet-inbegrepen: huur fiets, picknick, andere dranken en maaltijden.
 • Inschrijven en annulatie fietstocht tem 28/6/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, enkel voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Heuvelland - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Heuvelland - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page