top of page

zo 06 aug

|

Kluisbergen

Fabelachtige wandeling met gids in het Kluisbos. 5km.

Het grootste bos van de Vlaamse Ardennen wíl je natuurlijk ontdekken. Maar waar moet je beginnen? Er is zo veel te zien!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Fabelachtige wandeling met gids in het Kluisbos. 5km.
Fabelachtige wandeling met gids in het Kluisbos. 5km.

Tijd en locatie

06 aug 2023, 13:50 – 17:20 CEST

Kluisbergen, Kluisbos, 9690 Kluisbergen, België

Over het evenement

De wandeling over goed begaanbare boswegels duurt ongeveer twee uur. Wie weet brengt de wandeling nog een mooi extraatje met zich mee. Het Kluisbos is een Liefdesbron rijk. Volgens de legende vindt iedereen die met zijn blote voeten in de Liefdesbron staat, binnen het jaar gegarandeerd een nieuwe liefde. Dat is het proberen waard, toch? Baadt het niet, dan schaadt het niet – die schrijffout staat er voor ’n reden! En je hebt er meteen een verfrissing bij.

Onderweg of… aan de liefdesbron luister je naar de legende van de kluizenaar, verneem je wie Peetje en Meetje zijn en waarom hier ooit een grafheuvel werd opgehoopt.

Na de wandeling gaan wij iets drinken.

 • Inbegrepen: begeleiding van een gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 2/8/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 14,00
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Wandeling - man

  € 14,00
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page