top of page

di 26 dec

|

Oostkamp

Even uitwaaien op tweede Kerst. Kampveldwandelroute – 10 km

70 deelnemers ingeschreven. Volzet. Sportieve wandeling ZONDER TUSSENSTOP. Tempo ligt tussen 4,5km - 5km/uur. Deze wandeling is gratis.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Even uitwaaien op tweede Kerst. Kampveldwandelroute – 10 km
Even uitwaaien op tweede Kerst. Kampveldwandelroute – 10 km

Tijd en locatie

26 dec 2023, 14:00 – 16:30

Oostkamp, Beekstraat 3, 8020 Oostkamp, België

Over het evenement

Even uitwaaien op tweede Kerst, met een natuurwandeling door bossen, graslanden en langs moerassen – Waardamme, Oostkamp. 

Start :  parking achter café Wara, Beekstraat 3, 8020 Oostkamp (Waardamme). 

Sportieve wandeling ZONDER TUSSENSTOP. Tempo tss 4.5km - 5km. 

Meer informatie over verlop van de wandeling. 

De wandeling is gemarkeerd met zeshoekige bordjes om ervoor te zorgen dat iedereen zelfstandig de weg kan vinden. Met 60 deelnemers kunnen we niet als één grote groep wandelen. Daarom krijgt iedereen uitleg over het parcours. Sommige paden zijn smal en laten slechts 2 personen naast elkaar toe.

Om de wandeling soepel te laten verlopen, zal Ria aan de snellere stappers vragen om vooraan te starten, waarbij Ria de weg zal wijzen. De langzamere stappers kunnen zich het beste achteraan plaatsen, zodat ze de "kolonne" voor hen gemakkelijk kunnen volgen.

Afhankelijk van het weer kan het terrein drassig zijn, dus het is sterk aan te raden om vochtbestendige schoenen te dragen.

Dit is een puur natuurgebied zonder cafés of tussenstops onderweg.

Houd er rekening mee dat we voor zo'n grote groep op deze speciale dag geen geschikte horecagelegenheid kunnen vinden voor een afterdrink. Daarom is het aan te raden dat mensen hun eigen flesje water en snacks meebrengen.

Domeinbos Kampveld in Oostkamp bestaat uit bossen, graslanden en moerassen.. We starten deze bosrijke wandeling aan het speelbos in Waardamme en volgen de meanderende Rivierbeek door verschillende groengebieden. In het uitgestrekte domein maken we veel kans om wild en volgens te begroeten. 

Het 294 ha grote domeinbos Kampveld bestaat uit vier delen: Rooiveld, Kampveld, Papenvijvers en Nieuwenhove. Bossen, graslanden en moerassen wisselen er elkaar af en twee natuurlijk meanderende beken stromen doorheen het gebied. Kampveld heeft er recentelijk ook een nieuw stukje speelbos bij.

  • Inschrijven tem 21/12/2023. De registratie zal op 21 dec afgesloten zijn. Kijk in de omschrijving van de wandeling of onze groep dan volzet is om toch deel te nemen aan de wandeling zonder voorafgaande registratie.
  • Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

  • Ticket

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page