top of page

za 15 jun

|

Nieuw Namen

Een bezoek aan Het Verdronken Land van Saeftinghe met gids.

Land van Saeftinghe is een onvergetelijke ervaring! In dit 36 km² grote oerlandschap ziet, ruikt en ervaart u het ritme van het getij, de invloed van de zee en de Schelde.

Een bezoek aan Het Verdronken Land van Saeftinghe met gids.
Een bezoek aan Het Verdronken Land van Saeftinghe met gids.

Tijd en locatie

15 jun 2024, 14:30 – 18:00 CEST

Nieuw Namen, Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw Namen, Nederland

Over het evenement

Hun gidsen nemen ons graag mee op een tocht het gebied in: zij kennen het gebied met de vele diepe geulen en kreken op hun duimpje. De tochten vergen enig uithoudingsvermogen, een goede basisconditie is dus belangrijk. Bij ernstig overgewicht wordt deelname aan een excursie ontraden.

Een gids kan, als gemachtigde van Het Zeeuwse Landschap, deelnemers weigeren die volgens hem/haar niet voldoen aan gestelde voorwaarden of fysieke en/of geestelijke conditie. De duur van de tocht bedraagt gemiddeld 3 tot 3,5 uur.

Na de wandeltocht gaan wij nog eten (optioneel).

 • Inbegrepen: organisatie, gids, bezoek aan het bezoekerscentrum.
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner, verzekering
 • Inschrijven en annulatie tem 9/6/2024 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Saeftinghe - vrouw

  Verkoop eindigt op: 15 jun, 18:00 CEST
  € 24,00
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
 • Saeftinghe - man

  Verkoop eindigt op: 15 jun, 18:00 CEST
  € 24,00
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page