top of page

zo 11 jun.

|

Nieuw Namen

Een bezoek aan Het Verdronken Land van Saeftinghe.

14 vrouwen en 9 mannen ingeschreven. Nog 2 plaatsen vrij. Land van Saeftinghe is een onvergetelijke ervaring! In dit 36 km² grote oerlandschap ziet, ruikt en ervaart u het ritme van het getij, de invloed van de zee en de Schelde.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een bezoek aan Het Verdronken Land van Saeftinghe.

Tijd en locatie

11 jun. 14:00 – 17:30 CEST

Nieuw Namen, Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw Namen, Nederland

Over het evenement

Hun gidsen nemen ons graag mee op een tocht het gebied in: zij kennen het gebied met de vele diepe geulen en kreken op hun duimpje. De tochten vergen enig uithoudingsvermogen, een goede basisconditie is dus belangrijk. Bij ernstig overgewicht wordt deelname aan een excursie ontraden.

Een gids kan, als gemachtigde van Het Zeeuwse Landschap, deelnemers weigeren die volgens hem/haar niet voldoen aan gestelde voorwaarden of fysieke en/of geestelijke conditie. De duur van de tocht bedraagt gemiddeld 3 tot 3,5 uur.

Na de wandeltocht gaan wij nog eten (optioneel).

 • Inbegrepen: organisatie, gids, bezoek aan het bezoekerscentrum.
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner, verzekering
 • Inschrijven en annulatie tem 7/6/23 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Saeftinghe - vrouw

  € 23,80

  +€ 1,07 Trans.kost

  € 23,80

  +€ 1,07 Trans.kost

  Uitverkocht

 • Saeftinghe - man

  € 23,80

  +€ 1,07 Trans.kost

  € 23,80

  +€ 1,07 Trans.kost

  Uitverkocht

 • Vrijwilliger

  € 0,00

  € 0,00

  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page