top of page

za 14 okt

|

Stabroek

Duinenwandeling in Natuurpark Brabantse Wal/Kalmthoutse Heide. 18km.

Ontdek de hoogste duinen tijdens deze prachtige wandeling van 18 km.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Duinenwandeling in Natuurpark Brabantse Wal/Kalmthoutse Heide. 18km.
Duinenwandeling in Natuurpark Brabantse Wal/Kalmthoutse Heide. 18km.

Tijd en locatie

14 okt 2023, 13:00 – 18:30 CEST

Stabroek, 2940 Stabroek, België

Over het evenement

De wandeling bestaat uit twee delen van 11 + 7 km, met een tussenstop in het Puts Meuleke ( best cash meebrengen voor deze tussenstop).

We vertrekken aan de parking van Kasteel Ravenhof (Brasserie Koetshuis), en bewandelen vervolgens de Kraaienberg en de Kriekelarenduinen om langs de Zwarte Duin en het Zwaluwmeer een stukje Brabantse Wal mee te pakken.

Na een rustpauze in het Puts Meuleke wandelen we achterdoor de kazerne van Woensdrecht om dan via de Stoppelbergen en de Koude Heide ons eindpunt weer te bereiken. Stevig schoeisel wordt aangeraden, de wandeling voert ons over de hoogste duinen van het grenspark, en kan op bepaalde plaatsen wat modderig zijn.

We volgen weinig gebruikte paden en bezoeken de mooiste en dikwijls minst bekende stukjes van dit heide en bosgebied. Aangezien de wandeling ook bij regen doorgaat is regenkledij een goed idee (wel afhankelijk van de weersverwachting voor die dag).

Achteraf kan er iets gedronken en/of gegeten worden in de Brasserie vlakbij de parking.

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 4/10/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Uitverkocht
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page