top of page

zo 23 jul

|

Grimbergen

Duik de Brabantse Kouters in. Landelijke wandeling door Grimbergen, Meise en Oppem. 17km.

Grimbergen, mooie groene gemeente aan de noorderrand van Brussel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Duik de Brabantse Kouters in. Landelijke wandeling door Grimbergen, Meise en Oppem. 17km.
Duik de Brabantse Kouters in. Landelijke wandeling door Grimbergen, Meise en Oppem. 17km.

Tijd en locatie

23 jul 2023, 13:00 – 18:00

Grimbergen, Abdijstraat 20, 1850 Grimbergen, België

Over het evenement

Je vindt er een paar kastelen, twee nog werkende watermolens, een vliegveld, vijvers, een camping, een abdij met basiliek die geregeld bijaarddreuntjes laat horen. Sommigen kennen Grimbergen van de kerstmarkt, anderen omwille van de sauna Thermae, nog anderen kennen de leuke cafés met terrassen. Kortom, het is een gemeente die leeft.

Wij gaan er op stap langs de Maalbeek richting Meise, om zo vanop een hoogte naar Brussel te kijken. Voorbij een oude driesprong slaan we af naar Oppem waar we een kleine pauze houden op het terras van café Het Eiland. Vandaar gaan we terug richting Grimbergen, maar nu langs de deelgemeente Beigem. We maken een omweg langs het vliegveld waar op zondag bedrijvigheid mogelijk is van kleine vliegtuigen.

Een beetje verder komen we aan één van de molens die nog werkzaam is, de Tommenmolen. Een prima terras om te eindigen met een drankje en voor wie wil kan hier ook lekker gegeten worden. Vooraf door te geven dan want is vlug vol geboekt!

Het wordt een tocht van 17 km met 1 stop onderweg, dus zeker voor sportieve stappers.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem  19/7/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page