top of page

zo 03 mrt

|

Rumst

De verborgen schatten van het natuurgebied tussen Netebocht en Dijle! 11km.

11 vrouwen en 10 mannen ingeschreven. Wij wandelen in de natuurgebied tussen Netebocht en Dijle. Een vochtig gebied waar de natuur haar eigen verhaal vertelt, en waar we je aanraden hoog schoeisel te dragen voor het ultieme avontuur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De verborgen schatten van het natuurgebied tussen Netebocht en Dijle! 11km.
De verborgen schatten van het natuurgebied tussen Netebocht en Dijle! 11km.

Tijd en locatie

03 mrt 2024, 13:15 – 17:30

Rumst, 2840 Rumst, België

Over het evenement

Wij passeren langs het imposante Fort Van Walem, een juweel beheerd door "Natuurpunt". Temidden van de weelderige natuur onthult dit fort de geschiedenis van vervlogen tijden, een van de vele forten die Antwerpen ooit beschermde.

We maken een tussenstop bij "de Abdij Van Roosendael", een 800 jaar oude site. Ooit een eerbiedwaardige abdij en later een kasteeldomein, biedt deze plek een harmonieus samenspel van eeuwenoude natuur, kunstige landschapsinrichting en architectonische pracht. Roosendael vandaag is een levendig tableau van geschiedenis en natuur. 

Let op: Vanwege de aard van het terrein wordt hoog schoeisel sterk aanbevolen. 

Wandeling van 11 km met tussenstop. 

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 28/2/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord."

Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, enkel voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page