top of page

zo 28 apr

|

Lommel

De "Lommelse Sahara" wandeling van 17km. Limburg.

9 vrouwen en 10 mannen ingeschreven. Mooie wandeling op grote zandvlaktes, helderblauwe meertje, omgeven door heidestroken en geurende naald-en loofbomen. 20 plaatsen beschikbaar.

De "Lommelse Sahara" wandeling van 17km. Limburg.
De "Lommelse Sahara" wandeling van 17km. Limburg.

Tijd en locatie

28 apr 2024, 12:10 – 15:55

Lommel, 3920 Lommel, België

Over het evenement

De "Lommelse Sahara" behoort tot een van de mooiste wandelingen in Limburg. We wandelen in de buurt van het grote meer door grote zandvlaktes, naaldbossen om dan via de voetgangersbrug, even door de Blekerheide te wandelen. Na de tussenstop even langs het kanaal om daarna terug te wandelen, naar het hoogtepunt van de wandeling, met een uitkijktoren van 30 meter in het midden van de Sahara.

Wandeling van 17km met tussenstop (na 11km).

Honden: toegelaten aan leiband!

Begeleiding: Bart

Avondeten: Brasserie "Het Onderwerp" centrum Lommel op 2 km. vermelden bij inschrijving, wegens reservatie.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: drankjes, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 24/4/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page