top of page

zo 25 feb

|

Herentals

De Kempische Heuvelrug en de vallei van de Aa. 12.5 km

Interesse om eens in de stille Kempen te komen wandelen? Een tocht van 12,5 km voert je doorheen een stukje echte Kempen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De Kempische Heuvelrug en de vallei van de Aa. 12.5 km
De Kempische Heuvelrug en de vallei van de Aa. 12.5 km

Tijd en locatie

25 feb 2024, 13:30 – 18:00

Herentals, Lichtaartseweg 111, 2200 Herentals, België

Over het evenement

Ooit de bodem van de Noordzee is de Kempische heuvelrug nu het hoogste punt van de regio Herentals. Starten doen we met de oudste kruisweg van het land uit de 15 de eeuw, een zeer korte beklimming. Door de bossen en daarna de open velden, komen we aan de noordzijde van de heuvelrug in de vallei van de Aa (de rivier uit de kruiswoordraadsels) tegen met een klein maar mooi natuurgebied Den Haert in Poederlee. 

Na langs de Aa en den ouden hofberg van Poederlee te passeren, gaan we terug naar de heuvelrug. Tot dan is er afwisselend bossen, tussen de velden, langs een riviertje en duinen. Na een tussenstop in de Toeristentoren waar we iets kunnen drinken, trekken we terug de bossen in met kleinere paadjes (soms maar 1 man/vrouw breed). 

Eindigen doen we door de ander klant van de kluisberg op en af te gaan. Op 350 meter van het einde is cafe “De Kluis” te vinden, voor hen die nadien nog iets willen drinken of het streekgerecht “frikadellen met kriekskes” willen eten. Dit is wel niet mee georganiseerd.

Wandeling van 12.5km met tussenstop. 

Op deze wandeling zijn de honden niet toegelaten.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: drankjes, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 21/2/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page