top of page

za 25 mei

|

Temse

De grenzen van het Waasland langsheen de Schelde. 15km.

12 vrouwen en 8 mannen ingeschreven. Samen vertrekken we aan het station van Temse en wandelen we met zicht op de Schelde naar Rupelmonde.

De grenzen van het Waasland langsheen de Schelde. 15km.
De grenzen van het Waasland langsheen de Schelde. 15km.

Tijd en locatie

25 mei 2024, 13:30 – 18:30

Temse, 9140 Temse, België

Over het evenement

Daar houden we halfweg een halte op een terras als het weer het toelaat (en anders binnen).

We keren terug langs enkele prachtige plekjes, te beginnen met De Vuurkouter. Dit is een geheel van gronden en oude kleiputten die vol water staan. Dankzij die enorme hoeveelheid water en diepe kleiputten ontstond er een zeer mooie biotoop. Watervogels, aalscholvers, ijsvogels, vissen en amfibieën vinden hier een paradijs. In de lente bloeit er de slanke sleutelbloem.

Nog meer kleiputten vinden we in het Gelaagpark waar we dan ook de Drie Putten voorbij zullen wandelen.

De wandeling brengt ons verder door de natuur waarna we naadloos overgaan in het fort van Steendorp met enkele prachtige zichten op dit oude fort.

Enkele mooie wegeltjes brengen ons dan terug naar het beginpunt waarna we eventueel nog iets kunnen nuttigen in het zwembad van Temse. 

- Honden: toegelaten 

- Begeleiding: Bob

- Afstand: 15 km met tussenstop halfweg.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: drankjes, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 21/5/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page