top of page

zo 14 apr

|

Damme

De Damse Vaart wandelroute. 12km.

16 vrouwen en 9 mannen ingeschreven. De Damse Vaart wandelroute laat je kennismaken met het weidse polderlandschap tussen Damme en Oostkerke.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De Damse Vaart wandelroute. 12km.
De Damse Vaart wandelroute. 12km.

Tijd en locatie

14 apr 2024, 14:00 – 17:30

Damme, 8340 Damme, België

Over het evenement

De Damse Vaart wandelroute laat je kennismaken met het weidse polderlandschap tussen Damme en Oostkerke. Bomenrijen, oude dijken en kaarsrechte kanalen zoals de Damse Vaart brengen je van het historische centrum van Damme naar het pittoreske Oostkerke en terug. De Sifon, het kasteel en de dorpsmolen van Oostkerke, het Verbrand Fort, het natuurreservaat Romboutswerve en De Stadswallen zijn maar enkele van de bezienswaardigheden die langs deze route te zien zijn.

Je wordt begeleid door Christophe die enkele originele weetjes zal delen tijdens de wandeling. Er wordt een plas- en drankstop voor of tijdens de wandeling voorzien.

Voorzie stevige wandelschoenen. We wandelen uitsluitend over harde wegen. Wie wenst kan nadien mee eten in (graag melden bij inschrijving).

Begeleiding: Christophe

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 10/4/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page