top of page

zo 30 jan

|

Destelbergen

Damvallei wandeling in Destelbergen

Op zondag 30 januari starten wij op de grens van Destelbergen en St.-Amandsberg voor een wandeling van 14 km vanuit Destelbergen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Damvallei wandeling in Destelbergen
Damvallei wandeling in Destelbergen

Tijd en locatie

30 jan 2022, 13:25 – 17:30 CET

Destelbergen, 9070 Destelbergen, België

Over het evenement

Destelbergen is ook een Reynaert De Vos-gemeente. We wandelen langs eeuwenoude boerderijen, 18de eeuwse hoven van plesantie, en wandelen richting het natuurreservaat de “Damvallei”. In de Damvalei vinden we nog oude Schelde-armen die in de 19de eeuw zijn afgesneden van de huidige loop van de Zeeschelde (dat stuk Schelde is echter door het graven van de Ringvaart niet meer bevaren). Het gebied is gekenmerkt door sloten en meersen, we vinden er hooiland en rietvelden. Maar vooral verrassend veel rust en natuurgroen, langs paden die door Natuurpunt slechts de laatste 2 à 3 jaar toegankelijk zijn gemaakt.

Sportieve wandeling op een goede tempo met tussenstop.

Graag aangeven bij reservatie of je mee gaat iets eten nadien. Graag alleen reserveren als je zeker bent dat je kan meekomen.

 • Inbegrepen: organisatie, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inschrijven en annulatie tem 26/1 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Destelbergen - man

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Destelbergen - vrouw

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page