top of page

zo 12 sep

|

Oosterzele

Bunkerwandeling, 15km, regio Gent

Sportieve wandeling van 15 km.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bunkerwandeling, 15km, regio Gent
Bunkerwandeling, 15km, regio Gent

Tijd en locatie

12 sep 2021, 13:45 – 18:05 CEST

Oosterzele, Moortsele, 9860 Oosterzele, België

Over het evenement

Ten zuiden van Gent zijn de eerste glooiingen in de aanloop van de Vlaamse Ardennen. Te Moortsele ligt een lange heuvelrug. In het interbellum werd die gebruikt voor het bouwen van een aantal van de meer dan 500 bunkers van het Bruggenhoofd Gent, een die liep van Deinze tot Wetteren. We passeren er enkele van.

We wandelen langs hoofdzakelijk trage wegen, meestal onverhard, door akkers en weiden, door bossen, valleien en de watermolen.

Moortsele was jarenlang de plaats van “De Kiem”, één van de eerste ontwenningscentra voor drugverslaafden. En van Gerard Vekeman. Wil je nog meer weten en horen ?

P.S. in het eindcafé maken ze ook lekkere snacks.

Sportieve wandeling voor de gevorderde wandelaars.

Graag aangeven bij reservatie of je mee gaat iets drinken nadien. Graag alleen reserveren als je zeker bent dat je kan meekomen.

 • Inbegrepen: organisatie, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inschrijven en annulatie tem 8/9 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Moortsele - man

  € 12,90
  Verkoop geëindigd op
 • Moortsele - vrouw

  € 12,90
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger Moortsele

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page