top of page

zo 24 apr

|

Dilbeek

Bruegelwandeling met gids in Pajottenland, 7km.

Het Pajottenland bij Brussel wordt het Toscane van het Noorden genoemd. Hier kwam Pieter Bruegel de Oude veel wandelen en schetsen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bruegelwandeling met gids in Pajottenland, 7km.
Bruegelwandeling met gids in Pajottenland, 7km.

Tijd en locatie

24 apr 2022, 14:00 – 16:05

Dilbeek, Sint-Anna-Pede, 1701 Dilbeek, België

Over het evenement

De Bruegelwandeling biedt een unieke combinatie van natuur en cultuur. Ze leidt je doorheen het golvende landschap van de Pedevallei,  langsheen elf reproducties  van schilderijen van Pieter Bruegel de Oude en brengt je naar het landelijke Neerpede (Anderlecht)  met een mooi vergezicht op Brussel.  

Breugels schilderijen zijn indrukwekkende verhalen. We vertellen er u onderweg graag meer over. Tijdens onze wandeling zien we regelmatig de imposante Spoorwegviaduct, ”de zeventien bruggen”.  Deze werd voltooid in 1932 en was toen een opzienbarende pionier van het gewapend beton. Het Pajottenland is natuurlijk ook het land van de geuze en de kriek. We komen voorbij een van de  vele brouwerijen en komen meer te weten over het brouwen van dit toch wel unieke bier

 • Wij wandelen 7km op een ontspannen tempo.  
 • Inbegrepen: gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 20/4/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Bruegelwandeling - vrouw

  € 14,90
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Bruegelwandeling - man

  € 14,90
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page