top of page

zo 10 mrt

|

Genk

Bokrijk, wandelen door het water. 11 km.

12 vrouwen en 8 mannen ingeschreven. Een wandeling volledig in de natuur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bokrijk, wandelen door het water. 11 km.
Bokrijk, wandelen door het water. 11 km.

Tijd en locatie

10 mrt 2024, 13:15 – 17:00

Genk, Bokrijklaan 1, 3600 Genk, België

Over het evenement

Het Provinciaal Domein Bokrijk is 550 hectare groot en ligt te midden van uitgestrekte bos- en natuurgebieden. Het domein is het meeste bekend omwille van zijn openluchtmuseum. Dit is slechts één onderdeel van een groter recreatief geheel.

Op 10 maart maken we een wandeling van 11km. We gaan een kijkje nemen aan de vijvers, wandelen door het water, betreden een stuk van het arboretum en genieten van het uitgestrekt bos. Kortom een wandeling volledig in de natuur.

We starten aan de brasserie Het domein en dan is het 1km tot aan Bokrijk. Na de wandeling kan er vrijblijvend iets gedronken of gegeten worden in Het domein.

Wandeling van 11km zonder tussenstop.

"Op deze wandeling zijn aangelijnde honden toegelaten."

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: drankjes, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 6/3/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page