top of page

zo 21 nov

|

Heuvelland

Berg en dal in Heuvelland, 13.5km

Een pittige herfstwandeling die start in Loker, het kleine Heuvellandse dorp met de pittoreske kerk. We dalen en klimmen naar natuurreservaat de Douvevallei tot tegen de Franse grens.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Berg en dal in Heuvelland, 13.5km
Berg en dal in Heuvelland, 13.5km

Tijd en locatie

21 nov 2021, 13:00 – 17:45

Heuvelland, Loker, 8958 Heuvelland, België

Over het evenement

De herfstkleuren van het Kotje Pieperbos op de Rodeberg begeleiden ons vervolgens naar beneden tot in het dorp Westouter. Daar stoppen we in een van de leuke kroegen voor een drankje.

Dan gaat het weer bergop, naar de Sulferberg en de Scherpenberg, mooie stukjes natuurreservaat. Via het uitkijkpunt ‘Klein Zwitserland’, stappen we terug naar Loker. De afstand is 13,5 km – stevige stapschoenen zijn aangewezen.

Wij wandelen 13.5km met een tussenstop. Wij sluiten af met een drankje of een hapje. De mensen die willen iets eten kunnen ter plaatsen beslissen of ze blijven eten.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 17/11 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Heuvelland - vrouw

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Heuvelland - man

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page