top of page

za 07 sep

|

Oostkapelle

Belevenis Manteling/Noordzeekust Walcheren. 12km.

Graag neem ik jullie mee naar mijn favoriete natuurgebied in de omgeving: de Manteling, gelegen langs de Noordzeekust. We wandelen door een prachtig bosgebied langs Kasteel Westhove,

Belevenis Manteling/Noordzeekust Walcheren. 12km.
Belevenis Manteling/Noordzeekust Walcheren. 12km.

Tijd en locatie

07 sep 2024, 14:00 – 18:00

Oostkapelle, Domburgseweg 59, 4356 NA Oostkapelle, Nederland

Over het evenement

Graag neem ik jullie mee naar mijn favoriete natuurgebied in de omgeving: de Manteling, gelegen langs de Noordzeekust. We wandelen door een prachtig bosgebied langs Kasteel Westhove, met zijn slotgracht en diverse strandpaviljoens. Wie weet komen we onderweg zelfs de grote grazers in de Manteling tegen!

Tijdens de route naar de Manteling passeren we een toltunnel. Op de dag van de activiteit is deze tolvrij. Let wel op: het parkeerterrein bij Kasteel Westhove is betalend.

Om kosten te besparen bieden we de mogelijkheid om samen te carpoolen vanaf het laatste busstation voor de Westerscheldetunnel. Meer informatie hierover ontvang je in de bevestigingsmail na inschrijving.

Normaal gesproken betreden we als groep het kasteel niet, maar je bent vrij om op eigen gelegenheid een kijkje te nemen. Kasteel Westhove wordt tegenwoordig gebruikt als hotel door de Stay Okay-keten, die op verschillende unieke locaties hotels heeft voor groepen. Naast het kasteel ligt het natuurmuseum Terra Maris, met een prachtige tuin. Hier is onder andere een potvis tentoongesteld die in 2017 aanspoelde bij Domburg.

 

Afstand: ongeveer 12 km

Tussenstop: Ja 

Honden: Niet toegestaan

Begeleiding: Pieter 

Avondeten: Iets in Oostkapelle zelf of een van de strandtentjes – volgt

Max : 22 personen

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: drankjes, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 3/9/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop start op: 14 jul, 21:00
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop start op: 14 jul, 21:00
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page