top of page

zo 03 sep

|

Ronse

Avontuurlijke natuurwandeling met gids in Bois Joly, Ronse.

10 vrouwen en 9 mannen ingeschreven. Nog maar enkele plaatsen vrij. Wist je dat Ronse één van de mooiste natuurgebieden van de Vlaamse Ardennen bezit: het ‘Bois-Joly’.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Avontuurlijke natuurwandeling met gids in Bois Joly, Ronse.
Avontuurlijke natuurwandeling met gids in Bois Joly, Ronse.

Tijd en locatie

03 sep 2023 14:00 – 16:30 CEST

Ronse, 9600 Ronse, België

Over het evenement

In dit fraaie natuurgebied laat men moeder natuur haar vrije loop gaan en grijpt de mens zo weinig mogelijk in. Kortom een avontuurlijke wandeling voor wie houdt van een uniek en ongerept bos.

Dit bos is het voormalig park van Notaris Edouard Joly (1812-1887), die er een soort archeologisch park ingericht had. Na een periode als recreatiegebied gediend te hebben voor de Ronsese beau monde is het bos geleidelijk aan verwilderd. Nu is het een van de rijkste bronbossen uit de streek, en een geschikte plaats voor een boswandeling in elk seizoen.

Opmerking: aangepast schoeisel voorzien!

 • Inbegrepen: gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes.
 • Inschrijven en annulatie tem 30/9/2023 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 14,60
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 14,60
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page