top of page

zo 28 mei

|

Tervuren

Arboretum Tervuren. Wandeling van 14km met tussenstop.

12 vrouwen en 8 mannen ingeschreven. De blikvangers zijn zeker en vast de Amerikaanse sequoia's. Laten we deze en nog veel andere soorten samen ontdekken in het mooie Arboretum van Tervuren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Arboretum Tervuren. Wandeling van 14km met tussenstop.
Arboretum Tervuren. Wandeling van 14km met tussenstop.

Tijd en locatie

28 mei 2023, 14:00 – 18:00

Tervuren, Tervuren, België

Over het evenement

Het Arboretum van Tervuren werd opgericht in 1902 op een eigendom van koning Leopold 2. Men vind er talrijke bomen en struiken uit Noord en Zuid Amerika, uit Centraal en Mediterraan Europa en uit het midden en het verre Oosten van Azië. Het arboretum is 100ha groot.

De blikvangers zijn zeker en vast de Amerikaanse sequoia's. Laten we deze en nog veel andere soorten samen ontdekken in het mooie Arboretum van Tervuren.

We wandelen eerst een klein stukje door het park van Tervuren, waarna we dan aankomen in het arboretum. Ongeveer halverwege van de wandeling is er een mogelijkheid om iets te gaan drinken. Op onze weg terug kunnen we verder genieten van de mooie natuur van het arboretum.

Na onze wandeling is er de mogelijkheid om samen nog iets te eten Restaurant Den Engel op de markt van Tervuren.

Wandeling van 14km met een tussenstop.

Na de wandeling gaan wij samen eten (optioneel).

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 24/5/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page