top of page

zo 13 aug

|

Oudenaarde

Aperitiefshooting in vijf verschillende disciplines. Oudenaarde.

Deze ludieke activiteit is een combinatie van diverse schietproeven: boogschieten, karabijnschieten, blaaspijpschieten, katapultschieten en elastiekschieten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Aperitiefshooting in vijf verschillende disciplines. Oudenaarde.
Aperitiefshooting in vijf verschillende disciplines. Oudenaarde.

Tijd en locatie

13 aug 2023, 15:00 – 17:00

Oudenaarde, Donkstraat 50, 9700 Oudenaarde, België

Over het evenement

Bij iedere opdracht krijg je eerst een bondige uitleg over de veiligheid en de techniek. Daarna kunnen alle deelnemers alles even uitproberen. Als iedereen de kneepjes van het vak kent, gaan we op zoek naar de echte ‘scherpschutter’ van de groep!

Supporteren met een glaasje in de hand. Terwijl wij aan het schieten zijn, kunnen de andere deelnemers rustig aan een tafeltje genieten van een lekker aperitiefje. Een voor een worden alle standen afgehandeld en wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Gegarandeerd genoeg interactie tussen de deelnemers.

 • Inbegrepen in de prijs: outsider begeleiding, aperitiefje.
 • Niet inbegrepen: dranken, consumpties nadien
 • Inschrijven en annulatie tem 7/8/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Shooting - vrouw

  € 30,00
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Shooting - man

  € 30,00
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page