top of page

zo 25 feb

|

Borgloon

10km wandeling door glooiingen van Grootloon, met bezoek aan de doorkijkkerk.

6 vrouwen en 5 mannen ingeschreven. Wandelen in Grootloon is een ware ontdekkingsreis door een landschap rijk aan natuurlijke schoonheid.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
10km wandeling door glooiingen van Grootloon, met bezoek aan de doorkijkkerk.
10km wandeling door glooiingen van Grootloon, met bezoek aan de doorkijkkerk.

Tijd en locatie

25 feb 2024, 13:15 – 17:00

Borgloon, 3840 Borgloon, België

Over het evenement

Grootloon staat bekend om zijn glooiende heuvels en fruitboomgaarden, waardoor het een ideale bestemming is voor iedereen die van mooie uitzichten en rust wil genieten.

Op deze wandeling kruisen kunst en natuur elkaar. Onderweg komen we langs de bijzondere doorkijkkerk "Reading between the lines". Dit kunstwerk uit metalen platen werd gebouwd in 2011 en is van de hand van architectenduo Gijs Van Vaerenbergh. De wandelroute brengt ons eveneens langs het kunstwerk "Twijfelgrens" van Fred Eerdekens.

De omgeving word ook niet voor niets "Parel met pit" genoemd. Kortom, een wandeling vol met mooie uitzichten, kunst en leuke babbels. Na de wandeling zetten we ons pad verder naar het centrum van Borgloon en kan er geheel vrijblijvend iets gedronken en gegeten worden.

Aangelijnde honden zijn welkom op de wandeling.

Wandeling van 10km zonder tussenstop.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: drankjes, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 21/2/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page