top of page

   Sportief, actief en vrijgezel? Join us!

447757154_972697808190520_4561049628647625602_n.jpg

Doe mee met onze wandelingen, exclusief voor singles!

Ben je klaar voor een avontuur, omgeven door prachtige natuur en boeiende ontmoetingen? Dan zijn onze wandelingen precies wat je nodig hebt!

🚶‍♀️ Stap Uit je Comfortzone: Laat de drukte van het dagelijks leven even achter je. Deze wandelingen zijn meer dan zomaar een reis; het is een kans om jezelf te verbinden met de wereld om je heen en nieuwe energie op te doen.

🌿 Ontdek Verborgen Schatten: Van schilderachtige paden tot verborgen plekjes, onthullen onze wandelingen de betoverende geheimen van de natuur. Laat je verwonderen door adembenemende uitzichten.

👫 Ontmoet Gelijkgestemden: Onze wandelingen zijn niet alleen een tocht door de natuur; het is een gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten. Maak nieuwe vrienden, deel verhalen en bouw blijvende herinneringen op met een gemeenschap van enthousiaste deelnemers.

📅 Reserveer Jouw Plekje Nu: Wacht niet langer! Registreer je vandaag nog voor een van onze wandelingen. Deelname is beperkt, dus mis dit avontuur niet.

📧 Voor Vragen en Details: Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via sportievesingles@hotmail.com. We staan klaar om je te helpen!

Ontdek de schoonheid van samenzijn tijdens onze natuurwandeling. Tot snel op het pad van avontuur!

Vrijwilligers gezocht!

 

Wij organiseren wandelingen en fietstochten exclusief voor singles in België. Hiervoor zijn wij op zoek naar meer vrijwilligers. Ben je iemand die sportief is en optimistisch, je organiseert graag activiteiten, je bent graag tussen de mensen en je wilt zelf volgende activiteiten begeleiden? Wij kunnen altijd extra handen gebruiken.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com

Sportieve Singles vzw. 

Sportieve Singles is een vereniging voor mensen die vrijgezel zijn, die optimistisch zijn en die een gemeenschappelijk passie delen – sport!

De nadruk ligt bij ons op het organiseren van sportieve activiteiten en de mensen aan te moedigen om fit te worden en te blijven. Het accent ligt bij ons op actieve vrijetijdsbesteding en nieuwe mensen leren kennen. Wij hebben niet de bedoeling om de mensen te koppelen.

kajak_vrijgezellen.jpg

Activiteiten.

​Maandelijks organiseren wij wandelactiviteiten met de focus op natuur. De meeste wandelingen zijn rond 10-16 km. En ja, wij wandelen ook in de regen😊. Iedereen die vrijgezel is mag meedoen. Daarnaast staan er seizoensgebonden sportactiviteiten zoals kajakken, fietsen en veel meer op het programma. 

Werking.

Sportieve Singles is een vereniging met een vzw statuut en wordt beheerd door de vrijwilligers. Wij vragen geen lidgeld, iedereen is welkom bij ons! Natuurlijk hebben wij vaste kosten, zoals de boekhouder, verzekering, websitebeheer, reclame en marketing, kantoorkosten, wij vergoeden ook onze vrijwilligers voor hun waardevolle tijd. Daarom vragen wij een extra bijdrage per activiteit. De meeste mensen bij ons zijn zijn tussen 35 jaar en 58 jaar. 

447702515_972697821523852_5323725772453326193_n.jpg
wandeling Stefaan3.JPG

Verzekering.

Sportieve Singles vereniging heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering. Deze vereniging bezit wel een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien Sportieve Singles aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal de verzekering van Sportieve Singles de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden.

Vrijwilligers.

Het is dankzij onze vrijwilligers dat wij deze leuke activiteiten kunnen aanbieden aan jullie. Ze spenderen veel tijd om de activiteiten te organiseren en te begeleiden. Daarom vergoeden wij hun inspanningen met vrijwilligers vergoeding. Ben je iemand die sportief is, optimistisch, je organiseert graag activiteiten, je bent graag tussen de mensen en je wilt zelf volgende activiteiten begeleiden? Laat het mij weten!

Wij kunnen altijd extra handen gebruiken.

Dat kan via een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor de inzending!

Nieuwsbrief
bottom of page