Feesten en events voor vrijgezellen

drink_vrijgezellen

Genieten en nieuwe mensen ontmoeten.

​Vroeger kon je nog vrijgezellen vrienden opbellen om spontaan in het moment   iets te gaan drinken maar eens zij in koppel zijn of een gezin hebben wordt dat moeilijker, ze blijven vrienden maar je ziet ze amper nog.

Op onze thematische parties, leer je elkaar beter kennen, ontmoet je nieuwe mensen, verruim je jouw horizonten en geniet je vooral. Active Cupids organiseert maandelijks parties, after works, evenementen en tastings. Deze activiteiten gaan door op unieke locaties.

 

​Dancing nights voor singles.

​Hou je van dansen? Kan je niet stil blijven zitten  bij het horen van jouw favoriete muziek? Dan mag je dit niet missen! We organiseren thema feestjes in stijl met een focus op dansbare muziek en de dansvloer waar je schittert. Sfeer, en fun gegarandeerd! Vergeet jouw goed humeur en jouw dansschoenen niet!  

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Paella Avond olé olé, feestje voor vrijgezellen op 15 Juni 2019

Op 15 Juni 2019 in Gent hebben wij Spaanse avond voor vrijgezellen georganiseerd. Heerlijke paella, verrukkelijke sangria en niet te vergeten; La musica!

Juan kwam voor ons heerlijke paella bereiden en serveren in een grote authentieke paella pan. Iedereen kon de bereiding volgen en wat tips vragen aan Juan, terwijl men genot van een lekkere sangria of cava. Een heerlijke geur van verse kruiden, zeevruchten en Saffraan verspreidde zich.

 

De Spaanse passie behaalde zijn hoogtepunt als Juan zijn gitaar naar boven haalde. Juan brengt zijn eigen repertoire dat kan omschreven worden als traditionele flamenco van de zigeuners van Jerez de la Frontera, populaire muziek en volksliederen.

                                                                                               Buen provecho!

Image by Kaitlin Dowis